Bekijk
Ons Menu
Ons menu
3 gangen verrassingsmenu
45
Laat onze chef je raken met sublieme smaken
4 gangen verrassingsmenu
52,50
Laat onze chef je raken met sublieme smaken
Voorgerechten
Verse oesters 6 Stuks
22,5
Limoen | Rode wijn vinaigrette
Verse oester per stuk
4
Limoen | Rode wijn vinaigrette
Coquille
15
Knolselderij crème | Zeekraal | Beurre blanc saus
Proeverij
17
Laat onze chef je raken met sublieme smaken
Carpaccio van Ossenhaas
14
Pittenmix | Basilicum crème | Reypenaer kaas | Balsamico
Carpaccio van rode biet
11,5
Pittenmix | Basilicum crème | Reypenaer kaas | Balsamico
Black Tiger pil pil
14
Knoflook olie | Bosui | Rode peper | Zeekraal
Black Tiger op Toscaanse wijze
15
Gegratineerd | Parmezaanse kaas | Groenten | Knoflook roomsaus
Champignons op Toscaanse wijze
9,5
Gegratineerd | Zongedroogde tomaat | Bosui | Knoflook roomsaus
Mix sashimi
14,5
Gemarineerde zalm | Gebrande zalm | Soja | Wasabi mayonaise
Steak tartaar
14,5
Franse stijl
Soepen
Pittige pomodori tomatensoep
8
Groenten | Rode peper | Room
Cappuccino van courgette
8
Schuim van room
Uiensoep
8
Franse stijl
Tussengerechten
Ossenhaas
16
Teriyaki saus | Sesamzaad | Bosui
Coquille & Black Tiger gamba
15
Knolselderij crème | Beurre blanc saus
Kippendij
11
Atjar | Sojasaus | Bosui
Hoofdgerechten
Salades
Vlees
24,5
Frisse salade | Ossenhaas puntjes | Japanse sesamsaus
Vis
21
Frisse salade | Zalm | Gamba | Tonijn
Vega
17
Frisse salade | Gebakken groenten | Japanse sesamsaus
Vlees (Houtskool grill)
Mixed Grill Bistro 115
30
Ossenhaas | Spareribs | Kalfsentrecote
Tournedos 200 gr.
35
Gebakken ui | Champignon | Rode wijn saus
Tournedos 150 gr.
30
Gebakken ui | Champignon | Rode wijn saus
Rib Eye 300 gr.
31
Kruidenboter
T-Bone steak 500 gr.
35
Kruidenboter
Entrecote 250 gr.
28
Pepersaus
Spareribs 500 gr.
24
BBQ saus
Varkenshaas
25
Champignon roomsaus
Surf & turf
35
Ossenhaas | Black Tiger gamba | Rode wijn saus
Specials
Ossenhaas 200 gr.
35
Teriyaki saus | Sesamzaad | Bosui
Chateaubriand 550 gr. (2 pers)
30 p.p.
Van entrecote
Entrecote oelek 250 gr.
29
Roomboter | Knoflook | Sambal | Sojasaus
Ossenhaas op Oriëntaalse wijze
28
Ossenhaas Puntjes | Japanse sesamsaus | Ui | Champignon
Kalfswang zacht gegaard
29
Aardappel mousseline | Rode wijn jus
Pasta kippendij
23
Pesto | Parmezaanse kaas | Groenten
Vegetarisch
Pasta
19
Pesto | Parmezaanse kaas | Groenten
Huis gerookte rode biet
20
Asperges | Risotto mozzarella bitterbal | Rozemarijn jus | Aardappel mousseline
Risotto
21
Paddenstoelen | Parmezaanse kaas | Truffel olie | Rucola
Vis
Zeetong 500 gr.
45,5
Á la meunière
Zalmfilet
27
Venkel | Beurre blanc saus | Knolselderij crème
Gegrilde tonijnfilet
30
Wok groenten | Sojasaus
Zeebaarsfilet
28
Tomaten risotto | Beurre blanc saus
Mix vis
28
Zalm | Zeebaars | Black Tiger gamba | Beurre blanc saus | Knolselderij crème
Pasta gamba
26
Knoflookroom | Parmezaanse kaas | Groenten
Bijgerechten
Frites
4
En mayonaise
Frisse salade
3,5
Gemengd
Gebakken ui
3,5
En champignons
Groenten
4
Gebakken
Sauzen
1,5
Pepersaus | Rode wijn saus | Champignon roomsaus | Kruidenboter